Projecten overzicht

Bekijk hier een overzicht van alle projecten van SustainableMotion.

Transitiemaker Training

Nationaal

Conceptontwikkeling | Projectmanagement | Productie

De wereld verandert en transities op het gebied van duurzame energie, circulaire economie of mobiliteit worden steeds complexer én belangrijker. We merken dat young professionals graag met deze transities aan de slag willen, maar soms skills & kennis missen om hun ambities concreet te maken. In samenwerking met onderzoeksinstituut Drift en Transitiebureau Squarewise hebben we daarom Transitiemaker Training gelanceerd.

logo

Duurzame Jonge 100

Nationaal

Concept doorontwikkeling | Project management | Productie

Het roer moet om! SustainableMotion zoekt elk jaar dé 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland die laten zien dat duurzaamheid nu al mogelijk is. Jonge ondernemers, studenten of young professionals die nu al experimenteren met nieuwe economische modellen, radicale innovaties of een duurzame levensstijl. Wij geloven in de kracht van deze jonge generatie en willen hun verhaal aan Nederland vertellen.

logo

Duurzame Ondernemer Booster

Nationaal

Conceptontwikkeling | Projectmanagement | Productie

Enkele filantropische investeerders van vermogensbeheerder Family Office Den Haag geloven in de drive van jonge mensen en willen jonge duurzame ondernemers ondersteunen met een financiële boost om hun positieve impact te vergroten. SustainableMotion creëerden de Duurzame Ondernemer Booster, waarbij voorgeselecteerde jonge ondernemers uit de Duurzame Dinsdag koffer persoonlijk worden uitgenodigd om zich aan te melden.

Website op uitnodiging bereikbaar

logo

Sustainability Career Event

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Sinds 2012 heeft SustainableMotion een uniek en dekkend netwerk van studenten, starters en young professionals die duurzaamheid en business weten te combineren. Jaarlijks komen deze talenten, met zowel technische als sociale achtergronden, bijeen op het duurzaamste nationale carrière evenement om in contact te komen toekomstige werkgevers. In februari jaar vindt alweer de 7e editie plaats.

logo

New Business Challenge – Ghana

Internationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

In 2014 wilden de minister van Buitenlandse zaken en de Nederlandse Ambassade in Ghana studenten en young professionals betrekken bij de handelsmissie en SustainableMotion werd gevraagd om een oplossing daarvoor te verzinnen. We ontwikkelden het concept van een internationaal uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten in gemixte teams nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor Nederlandse bedrijven. Inmiddels organiseren we het internationale project alweer voor de 5e keer samen met onze Ghanese partners en heeft het project als blauwdruk gediend voor projecten in andere landen.

logo

Future of Aviation Challenge

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

In de transitie naar een zero emissie luchtvaart is er een grote vraag naar nieuwe businessmodellen. Kleinere hybride elektrische vliegtuigen zijn in ontwikkeling, maar binnen de huidige modellen zijn deze nog niet aantrekkelijk om in te investeren. SustainableMotion werd gevraagd om met jong talent nieuwe businessmodellen voor hybride elektrisch vliegen te bedenken: deze kunnen de ontwikkeling van elektrisch vliegen namelijk in een stroomversnelling brengen.

logo