Projecten overzicht

Bekijk hier een overzicht van alle projecten van SustainableMotion.

Sustainable Switch

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

De enige landelijke carrièrebeurs voor (young) professionals met werkervaring. Het evenement biedt professionals en bedrijven verschillende manieren om met elkaar in te contact te komen. Meer dan tienduizenden talenten van eerdere projecten, met zowel technische als sociale achtergronden, zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

logo

Transitiemaker Training

Nationaal

Conceptontwikkeling | Projectmanagement | Productie

De wereld verandert en transities op het gebied van duurzame energie, circulaire economie of mobiliteit worden steeds complexer én belangrijker. We merken dat young professionals graag met deze transities aan de slag willen, maar soms skills & kennis missen om hun ambities concreet te maken. In samenwerking met onderzoeksinstituut Drift en Transitiebureau Squarewise hebben we daarom Transitiemaker Training gelanceerd.

logo

Sustainability Career Event

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Sinds 2012 heeft SustainableMotion een uniek en dekkend netwerk van studenten, starters en young professionals die duurzaamheid en business weten te combineren. Jaarlijks komen deze talenten, met zowel technische als sociale achtergronden, bijeen op het duurzaamste nationale carrière evenement om in contact te komen toekomstige werkgevers. In februari jaar vindt alweer de 7e editie plaats.

logo

Sustainable Young Netwerk

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

We geloven dat bedrijven enorm grote impact kunnen maken in de duurzame transitie, wanneer de mensen die er werken daartoe in staat worden gesteld. Met name een nieuwe generatie van ambitieuze Young Professionals kan daarin het verschil maken. Met het Sustainable Young Netwerk (SYN) ondersteunen we Young Professionals met onze eigengereide werkwijze en methodes om hun duurzame ambities in hun werk te realiseren.

logo

New Business Challenge – Ghana

Internationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

In 2014 wilden de minister van Buitenlandse zaken en de Nederlandse Ambassade in Ghana studenten en young professionals betrekken bij de handelsmissie en SustainableMotion werd gevraagd om een oplossing daarvoor te verzinnen. We ontwikkelden het concept van een internationaal uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten in gemixte teams nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor Nederlandse bedrijven. Inmiddels organiseren we het internationale project alweer voor de 5e keer samen met onze Ghanese partners en heeft het project als blauwdruk gediend voor projecten in andere landen.

logo

Duurzame Jonge 100

Nationaal

Concept doorontwikkeling | Project management | Productie

Het roer moet om! SustainableMotion zoekt elk jaar dé 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland die laten zien dat duurzaamheid nu al mogelijk is. Jonge ondernemers, studenten of young professionals die nu al experimenteren met nieuwe economische modellen, radicale innovaties of een duurzame levensstijl. Wij geloven in de kracht van deze jonge generatie en willen hun verhaal aan Nederland vertellen.

logo