Duurzame Jonge 100

DJ100 staat voor Duurzame Jonge 100. Elk jaar kiest een jury de honderd meest inspirerende jonge en duurzame koplopers van Nederland. Het is een diverse groep van zowel jonge ondernemers, young professionals als studenten, die een positieve impact hebben. Ieder jaar worden de duurzaamste jonge koplopers in een lijst gepresenteerd, als inspiratie voor de jonge generatie. De DJ100 biedt naast een plekje in de lijst ook een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om de jonge mensen en hun initiatieven te verbinden, te versnellen en op te schalen om nog meer impact te genereren.

Waarom is de DJ100 belangrijk? 

De DJ100 is een statement! Er is te weinig aandacht voor jonge mensen en hun initiatieven die nu al het verschil maken en een positieve impact hebben op een duurzame wereld. Zij zijn de toekomst! De DJ100 biedt een podium én ondersteunt actief met een netwerk om hun initiatief te verbinden, te versnellen en op te schalen.

DJ100 en bedrijven

De DJ100 is niet alleen een mooi statement naar de rest van Nederland, het is ook een essentiële schakel in het SustainableMotion netwerk. Deze 100 vernieuwers zijn tot alles in staat, als bedrijven met diezelfde mindset zich achter hen scharen. Benieuwd wat de Duurzame Jonge 100 voor u kunnen betekenen?

Bekijk de Duurzame Jonge 100

Aantal edities: 4

Periode: Verkiezing in voorjaar, activiteiten door het hele jaar

Partners: Dutch, Duurzaam Doen, Oneworld