Duurzame Ondernemer Booster

Heb je een persoonlijk uitnodiging gehad? Meld je dan hier aan!

Beste jonge ondernemer,

Welkom op de aanmeldpagina voor de Duurzame Ondernemer Booster! Juist in deze tijd vinden wij het belangrijk dat jonge startende ondernemers een steuntje in de rug krijgen, zeker wanneer zij de wereld proberen te verbeteren. Als je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen kan je je hier exclusief aanmelden om kans te maken op 10.000 euro prijzengeld en 5 uur financieel consult om je onderneming een boost te geven en je positieve maatschappelijke impact te vergroten. Het prijzengeld is belastingvrij en het financieel consult wordt aangeboden door vermogensbeheerder Family Office Den Haag om je op weg te helpen.

Wij vragen je hieronder, naast je contactgegevens, 3 inhoudelijke vragen te beantwoorden. Hiermee kan de jury een goede onderbouwde keuze maken welke ondernemers zij willen selecteren als finalisten. De jury is erg benieuwd wat je doet, wat de impact is en waar je het
prijzengeld voor wil inzetten. Laat zien hoe het prijzengeld jou helpt om meer impact te maken! Aanmelden kan tot 21 april 2021.

Bekijk hier nogmaals de uitnodiging met de deelnamevoorwaarden en de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Aanmelden Duurzame Ondernemer Booster

1 Persoonlijke gegevens
2 Jouw organisatie
  • Jouw persoonlijke gegevens

    We zijn erg benieuwd wie je bent en hoe we jou kunnen bereiken. Op de volgende pagina vragen wij wat meer over wat jouw bedrijf precies doet.

 

Organisatie