Spring Talents

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuw talent! Door de jaren heen heeft SustainableMotion het grootste netwerk opgebouwd van studenten, starters en young professionals die een positieve impact willen maken op hun omgeving, de maatschappij én economie. Om de brug te slaan tussen talenten en bedrijven zette SustainableMotion het carrièreplatform Spring Talents op.

Jaarlijks brengt SustainableMotion met een nationaal carrière evenement met focus op duurzaamheid talenten en bedrijven bij elkaar. Om deze twee groepen op een laagdrempelige manier het hele jaar door met elkaar in contact te laten komen, zette SustainableMotion Spring Talents op. Talenten kunnen zich op het online carrièreplatform oriënteren op de duurzame arbeidsmarkt. Daarnaast krijgen bedrijven kosteloos toegang tot talent wat direct bij hen aan de slag kan.

Project

Spring Talents is een online carrièreplatform op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en nieuwe businessmogelijkheden, waar talenten en bedrijven elkaar kunnen vinden. Daarnaast biedt het platform een overzicht van interessante evenementen voor studenten, starters en young professionals.

Organisatie

Spring Talents is een initiatief van SustainableMotion. We werken samen met Het Groene Brein, MVO Nederland, De Groene Zaak, Studenten voor Morgen en Nederland Circulair.

Resultaat

Via het carrièreplatform vinden inmiddels honderden talenten de uitdagingen die zij zoeken bij toekomstige werkgevers. Samen met Studenten voor Morgen heeft SustainableMotion het grootste bereik onder studenten, starters en young professionals met interesse en duurzaamheidsambities. We werken samen met meer dan 150 academische en HBO opleidingen en meer dan 40 studieverenigingen, green offices, career centers, alumni verenigingen en andere studentenorganisaties. Hierdoor verleent Spring Talents toegang tot hét grootste netwerk van jong talent in heel Nederland.

 

Gerelateerde projecten

Sustainability Career Event Sustainable Business Challenge

Project:
In opdracht van | Eigen initiatief | Samenwerking

Focus groep:
Studenten | Young professionals | Professionals

Type project:
Online carrièreplatform

Bereik:
Lokaal | Nationaal | Internationaal

Diensten:
Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Project website:
www.springtalents.nl

Partners: