Projecten overzicht

Bekijk hier een overzicht van alle projecten van SustainableMotion.

100 Jaar Luchtvaart Challenge

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

In 2019 bestaan KLM, NLR en Fokker 100 jaar en zij vieren dat op een exclusief jubileum met de top van de luchtvaartsector. Om de nieuwe generatie hier een stem te geven is SustainableMotion gevraagd om in korte tijd een concept te ontwikkelen waarin baanbrekende ideeën voor een duurzame luchtvaart worden gepresenteerd aan o.a. de minister en de Koning.

logo

Sustainable Young Netwerk

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

We geloven dat bedrijven enorm grote impact kunnen maken in de duurzame transitie, wanneer de mensen die er werken daartoe in staat worden gesteld. Met name een nieuwe generatie van ambitieuze Young Professionals kan daarin het verschil maken. Met het Sustainable Young Netwerk (SYN) ondersteunen we Young Professionals met onze eigengereide werkwijze en methodes om hun duurzame ambities in hun werk te realiseren.

logo

Urban Energy Challenge

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Nederlandse huishoudens moeten vóór 2050 van het aardgas af en daarom wordt de warmtesector binnen de energietransitie steeds belangrijker. Vanwege de snelle groeiende markt en de nieuwe uitdagingen heeft Jong Warmtenetwerk ons gevraagd een concept te ontwikkelen om de warmtesector op de kaart te zetten bij jong talent.

 

logo

Sustainable Policy Lab

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zoekt innovatieve beleidsmaatregelen om energiebesparing bij bedrijven te realiseren en de gestelde doelen uit het Energieakkoord te behalen. SustainableMotion ontwikkelde het concept van het Sustainable Policy Lab. Jonge talenten krijgen in korte tijd een introductie in het huidige beleid en worden in een creatieve sessie begeleid om vernieuwende beleidsmaatregelen te bedenken.

logo

Sustainable Business Challenge

Nationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de bedrijfsvoering, maar de implementatie ervan is nog niet helemaal uitgewerkt. Creatieve ideeën kunnen daar een uitkomst in bieden. In 2013 ontwikkelden SustainableMotion het challenge concept. Jonge talenten worden ondersteunt in een innovatief proces om duurzame oplossingen te bedenken en kunnen zich tegelijkertijd profileren bij grote bedrijven. Deze challenge organiseren we elk jaar en het concept gebruiken we voor veel van onze projecten.

logo

New Business Challenge – Ghana

Internationaal

Concept ontwikkeling | Project management | Productie

In 2014 wilden de minister van Buitenlandse zaken en de Nederlandse Ambassade in Ghana studenten en young professionals betrekken bij de handelsmissie en SustainableMotion werd gevraagd om een oplossing daarvoor te verzinnen. We ontwikkelden het concept van een internationaal uitwisselingsprogramma waar Ghanese en Nederlandse talenten in gemixte teams nieuwe business mogelijkheden ontdekken voor Nederlandse bedrijven. Inmiddels organiseren we het internationale project alweer voor de 5e keer samen met onze Ghanese partners en heeft het project als blauwdruk gediend voor projecten in andere landen.

logo